lördag 29 maj 2010

Hölö Allaktivitetshall


Nu är den här. Den stora gråa klumpen som skall vara Hölös centrum för aktiviteter av alla slag! Länge har politikerna i Hölö-Mörkö från alla partier kämpat för att få till detta bygge och nu har vi äntligen kommit i mål! Idag invigdes den. Vi sossar är mycket stolta över denna och hoppas att den ska komma till nytta för alla som behöver den.



På bilden; Ungdomar från Hölö som klipper bandet till sin nya fritidsgård som är en del av den nya hallen.

















Biljardrummet på nya fritidsgården




















Cafeterian






Invigningen besöktes av många Hölö-Mörköbor och andra. Det bjöds på snittar och dryck. Olika företag hade utställning och man kunde se uppvisningar från Hölö-Mörkö If i stora hallen.







Peter Friström, ordförande i Hölö-Mörkö kommundelsnämnd fick tillsammans med kommunalrådet Susanne Bergström några frågor från en av Hölös ungdomar.







I hallen finns, förutom själva gymnastiksalen, en spegelsal, cafeteria, skytteavdelning, och andra utrymmen som kan användas av de föreningar som önskar nyttja dem. Gamla delen finns kvar men har genomgått en renovering.

4 kommentarer:

  1. Den ser faktiskt förfärlig ut, men det är säkert energieffektivt material på fasaden - Bunkern skulle ju kunna bli ett lokalt smeknamn:)

    SvaraRadera
  2. Det är väl alltid en svårighet att färgsätta stora byggnader. Att den inte har så många fönster gör ju också att den ser väldigt stor och klumpig ut. Men jag kan hålla med om att den är lite i gråaste laget :)! Karin Edqvist

    SvaraRadera
  3. Observera att centerpartistiska LT inte ens tyckte att invigningen var värd en enda rad (åtminstone på nätet). Lokaltidning för vad?

    SvaraRadera
  4. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera